U zit nu hier: / home

Welkom bij Schildersbedrijf Baarn

Bent u op zoek naar een professioneel en vakbekwaam schildersbedrijf dat al uw schilderwerk in orde maakt? Privé, zakelijk, interieur of exterieur? Dan bent u bij Schildersbedrijf Baarn aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Baarn is een onderdeel van Van Amsterdam Schilderwerken. Een schildersbedrijf dat bijna 25 jaar geleden is gestart door Mark van Amsterdam. Alle door Schildersbedrijf Baarn uit te voeren werken worden door Mark van Amsterdam persoonlijk opgenomen, dagelijks aangestuurd/uitgevoerd, gecontroleerd en opgeleverd.

Wij leveren alle schildersystemen van conserveren tot exclusief hooglans. Al onze schilders beheersen de techniek van traditioneel handmatig schilderen met de kwast zoals exclusief schilderwerk eruit hoort te zien. Voor het schilderen binnen met waterbassis wordt meestal gebruik gemaakt van ons spuitsysteem of roltechnieken.

De klanten van Schildersbedrijf Baarn variëren van particulieren met een woonhuis / appartement tot de grootste villa's, VVE's en bedrijven. Uitgangspunt is dat het mooi moet worden en de kwaliteit door ons en de verfleveranciers gegarandeerd kan worden.

Schilderen volgens Sigma en Sikkens Normen

Schildersbedrijf Baarn werkt al 25 jaar intensief samen met hoofdleverancier Sigma Coatings. Elk door Schildersbedrijf Baarn uitgevoerd werk kan achteraf getoetst worden aan deze normen en zal hierdoor voledige fabrieksgarantie hebben op de gebruikte materialen en het uitgevoerde werk.

Gecertificeerd Houtrotherstel met Repair-Care

Sinds de introductie 15 jaar geleden van het houtrotherstel systeem van Repair-care is Schildersbedrijf Baarn gecertificeerd om deze werken uit te voeren en de daarbij behorende garantie's te verlenen.

Schilderwerk

Video wordt geladen even geduld aub ...

03:45
Schilderwerk.
Schilderwerk
03:45
Playing
Schilderwerk
03:55
Playing

Laatste Nieuws

Twitter @Schilderswerk

20 nieuwe interacties.
Disconected
Succes
Retweet
Favoriet
Schildersbedrijf Baarn is een onderdeel van Van Amsterdam Schilderwerken
Uw schilder voor totaalprojecten, woonhuizen, bedrijven, winkels en interieurs.
Hoofdkantoor: Bachlaan 34, 1272 EK Huizen | Telefoon 0653 - 47 57 01 | E-mail info@vanamsterdam.com

6i© 2024 | Page loaded in 0,0262 seconds